Bemu 'De Trekkerspecialist'

 

Trekkerspecialist BEMU is een modern en jong bedrijf dat gevestigd is in Marknesse. Het bedrijf is opgericht in 1989 en heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in de verkoop, reparatie en onderhoud van Valtra landbouwtractoren. De onderneming wordt geleid door Frans Mulders, en met een totale bezetting van 10 man goed opgeleid personeel profileren wij ons als trekkerspecialist.

 

In onze goed geoutilleerde werkplaats met geavanceerde apparatuur voeren wij alle werkzaamheden uit aan Valtra tractoren, van vakkundige reparaties tot precieze afstellingen. Maar ook andere merken tractoren zijn bij ons aan het juiste adres. In ons magazijn zijn de meeste onderdelen geschikt voor Valtra tractoren op voorraad, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.

 

Ons werkgebied heeft zich geconcentreerd in de Noordoostpolder, maar binnen een straal van 75 km vanuit Marknesse bevinden zich onze klanten.

Om een zo goed mogelijke service te kunnen bieden aan al onze klanten beschikken wij over goed uitgeruste service auto’s en hebben wij tevens de beschikking over een eigen dieplader en oprijauto, waarmee wij snel onze klanten kunnen helpen in geval van nood.

 

Omdat wij service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en specialist willen blijven in ons vakgebied gaan onze service monteurs zeer regelmatig op cursus zodat we up-to-date blijven met de huidige techniek, en onze klanten snelle en effectieve service kunnen blijven verlenen.

 

Door onze hoge servicegraad en onze uitgebreide kennis en expertise over landbouw gerelateerde machines hebben al vele landbouwers, loonwerkers, bosbouwers en groenvoorzieningen hun weg naar BEMU Marknesse gevonden.